Cada un de nosaltres, portem un procés diferent d’evolució individual. Cada aprenentatge ens fa més savis i ens dóna una mica més de consciència. Investigar, observar, meditar, confiar ens dóna les eines necessàries per poder saber una mica més de nosaltres.

Avui he tingut una revelació, ja que he experimentat fisicament el desdoblament absolut. I us preguntareu de què parla? Mireu, sempre he sentit curiositat saber d´on venim i qui som. Sempre m´he sentit a casa dins meu, des de petita. I de gran m’he trencat el cap i he estudiat per entendre-ho. Però no ha sigut fins fa pocs anys que vaig deixar de trencar-me les banyes, i vaig optar per deixar de pensar i sentir més.

Sentir-me a mi, sentir la compassió, sentir la tristesa, l’alegria, la ira, la frustració, la por…i quan vaig sentir totes les emocions en mi, vaig experimentar l’AMOR. L´amor incondicional. L´amor en TOT. L’amor en fer-me un tè, l’amor en cuinar, en respirar, en caminar, en les petites coses, sentir l’amor absolut per la vida Cada un de nosaltres som un troç d’univers, el portem dins i se’ns ha deixat experimentar la vida dins d’un cos.

Som una gran font d´energia en plena expansió dins del nostre cos. La missió és expandir l’energia de l’amor dins nostre, fins arribar a la comprensió de que som univers, som energia, som una petita porció del TOT.

Mirar dins nostre , es mirar al concepte d´infinit. Mirar dins nostre és presencia dins l’univers… és consciencia universal. I em dono compte que estic en un procés de comprensió preciós.
Avui m’he doblegat i m’he convertit en univers. M’he expandit. Sóc presencia. Sóc calma, sóc silenci, sóc plenitud, sóc amor, soc energia, soc manifestació, sóc aprenentatge, sóc evolució constant…. sóc jo , joc tu, soc TOT.

I tots junts, som unitat. Som infinits…

Ceboix.
Mercè Boix Vila
23 de març de 2022

× Infórmate sobre el Curso "Activa tu luz, bailando"